Vervoer van zware goederen wordt al jarenlang van A naar B gebracht met vrachtwagens en busjes. Nou werkt dat uiteraard prima. Toch zijn er soms wel eens situaties en locaties waar het voor een vrachtwagen vrij lastig wordt om er te komen. Neem bijvoorbeeld locaties van supermarkten of winkels waar vaak de laad- en los kant voor de chauffeur in een smalle steeg achter het gebouw is. Of een locatie waar het spitsmoment is losgebroken en de vrachtwagen er nauwelijks tot geen ruimte voor krijgt om te laden en lossen. Tuurlijk is dit vaak wel goed geregeld, maar voor de locaties waar dit nog altijd een probleem lijkt te zijn is er een nieuwe manier om eenvoudig goederen te transporteren zonder veel ruimte nodig te hebben.

Praktisch en eenvoudig

Door het eenvoudiger vervoeren van goederen en het tegen gaan van het groot vrachtverkeer in de stad is daar de nieuwe oplossing, Urban Arrow Tender! Dit is een elektrische fiets die weerzinwekkend veel kan dragen. De fiets is een stevig model dat in meerdere varianten verkrijgbaar is. Ook zijn er genoeg voordelen aan deze fiets. Zo zorgt de Urban Arrow Tender ervoor dat je gemakkelijk bij elke locatie terecht kan, je sneller en eenvoudiger kunt in- en uitladen en misschien nog wel belangrijker, de Urban Arrow Tender biedt een milieuvriendelijke manier van vervoeren en is dus een ideale vervanging van een busje of vrachtwagen.

Soorten fiets modellen

Je kunt kiezen uit verschillende modellen afhankelijk van wat jouw bedrijf nodig heeft en vervoert. Zo is er voor de wat lichtere vervoerspakketten het model Tender 1000. Dit model kan gemakkelijk grote postpakketten wat grotere dozen vervoeren. Voor de wat grotere transporten kun je weer terecht bij het model Tender 1500. Dit model is wat meer geschikt voor bijvoorbeeld het vervoeren van meubels. En heb je nou echt wat zwaarder geschut wat je graag wilt vervoeren, dan moet je bij de Tender 2500 zijn! Dit model kan wel tot maar liefst 400 kilo tillen! Nou denk je misschien ‘hoe moet ik dat vooruit krijgen’, maar aangezien de Urban Arrow Tender een elektrische fiets is zul jij hier weinig van merken. 

Pin It on Pinterest